4

I put my answer as a comment here because there was no answer box, and the question was not even protected.

Trying to quit smoking but co-workers want me to start again due to me being more irritable

Here is a screen shot of the bottom of the question, showing no answer box.

enter image description here

Here is a screen show of the top of the question, showing it is not protected.

enter image description here

I see no banner saying 'protected'. The word 'protected' doesn't appear anywhere on the page.

enter image description here

Here is another screen shot between the questions and the comments.

enter image description here

migrated from workplace.stackexchange.com Jan 31 at 21:29

This question came from our site for members of the workforce navigating the professional setting.

  • Interesting -- I see the protection notice, but if I view the question while logged out I don't. You're logged in and do not see the notice? – Monica Cellio Jan 31 at 21:35
  • @MonicaCellio Correct. – Chloe Jan 31 at 21:36
7

The question has in fact been protected; this happened around about 07:00 UTC on 2019-01-31.

There is a network-wide bug which means that the protection status is not shown if (and only if) you do not have enough reputation (on the specific site) to answer the question. (Credit to Monica Cellio for finding that bug report). As you do not have 10 reputation on The Workplace, you cannot answer the question so you are being hit by the bug.

The bug was fixed around 23:00 UTC on 2019-01-31.

  • I see no banner saying protected. 'Protected' doesn't even appear on the page. i.stack.imgur.com/Bm1ZI.png – Chloe Jan 31 at 21:28
  • 1
    @Chloe I see the banner-- it's there, between the question and comments on it. – Upper_Case Jan 31 at 21:29
  • Well, it is protected. I see it, everybody else sees it and the timeline shows it. Do you have an ad blocker or something which is hiding the banner? – Philip Kendall Jan 31 at 21:30
  • I do not have an ad blocker. So it is a bug in the display? I added another screen shot showing between the question and the comments. – Chloe Jan 31 at 21:31
  • 4
  • 1
    @MonicaCellio Ah good find. TL;DR: the bug manifests only if you don't have enough rep to answer the question, if you do then it's all fine. – Philip Kendall Jan 31 at 22:19
  • 2
    Thanks. It's working now. protected by Snow♦ 18 hours ago – Chloe Feb 1 at 1:58

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .